GävleBro.

Då det varit en regnig dag for vi i eftermiddags iväg till GävleBro så att Elias skulle få leka av sig lite i bollhavet. Visserligen tog det ett tag innan vi kom iväg då Elias kom på att han ville leka ute en stund innan vi skulle åka bil, och speciellt roligt blev det när han hittade sin stora lastbil under altanen. Den gick han och drog på en bra stund, samt flyttade snö lite hit och dit. Under tiden passade gubbsingen på att packa bilen, och jag njöt lite av solen som tittade fram. 
 


Väl på GävleBro var det faktiskt inte alls bollhavet som lockade denna gång, utan lekrummet där en söt tjej också lekte. Det är så kul att studera Elias när han leker, eller hamnar i nya situationer; för det första studerar han alla i sin omgivning ordentligt, och gör det en lång stund, sedan vågar han sig in i leken. När han väl börjar leka är han jätteglad, skrattar och blir till sig. Det är så roligt att titta på. 



Innan vi for hem igen hittade Elias även en musse-karusell (kan man kalla det för det?) att åka i, och satt länge i den, rattandes för fullt. Första gången han provade på en sådan blev han rädd, men skam den som ger sig.  :)


När vi väl satt i bilen var han trött, lille killen, så middag, bad och läggning ikväll har det inte varit några problem med. Nu hoppas vi på en hel natts sömn igen, och gubbsingen och jag ska hinna med att få lite egen tid nu då han far iväg på tur imorgon.

Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!