Vår lille sjukling.

Elias har varit uppe i två timmar, och sover nu igen. Vid tio-tiden, när han fått i sig lite Alvedon, ville han ha något att äta. Då Elias älskar yoghurt, och det är milt för magen, gjorde jag iordning en liten tallrik åt honom så att han skulle kunna äta det han ville. Men, nepp! Lille killen ville inte alls ha, utan pekade istället hela tiden mot köket och sa "där". Då kom gubbsingen på att det kanske var gröt han ville ha, då det brukar vara gröt till frukost, och frågade. Och, jajemen! Elias nickade stort och sa "hmmm!". Så, han slevade i sig en tallrik gröt, fick lite kraft och orkade sedan leka en stund också.

Har försökt läsa på lite om 18-månaders vaccinationen och tror nog ändå att det är en reaktion på den Elias har fått. På smittskyddsinstitutets hemsida står:

"Vilka är de vanligaste biverkningarna efter MPR-vaccination?
Eftersom MPR-vaccinet består av aktiva, försvagade virusstammar så kan det orsaka en försvagad form av en sjukdom. Besvären brukar vara lindriga och gå över på några dagar. Feber och ett blekt utslag 7-12 dagar efter vaccination förekommer hos 5-10 procent."

Sedan är det inte helt ovanligt att barn kräks på grund av feber. Eller? Elias har hittills fått behålla sin gröt, och det är snart två timmar sedan han åt. Jag hoppas att det är en lindrig reaktion på vaccinet så att vår lille kille inte blir liggande jättemånga dagar nu. Det som är skönt är att jag totalt släppt alla 'måsten' nu och bara är med vår lille sjukling. Vill han sova - ja då gör vi det.

Bye for now!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!