Fingervantar vs handskar.

Ja, det händer inte mycket hemma hos oss idag inte. Elias och jag har varit in till stan, handlat lite mat och diverse nödvändigheter. Sedan har vi spenderat kvällen här hemma, mig har man hittat i soffan för det mesta.

Jag tycker verkligen ICA Maxi är perfekt då nästintill allt man behöver finns där. Då vår lille kille behöver handskar och vantar till dagis nu när temperaturen börjar sjunka, passade vi på att köpa på oss ex antal par. Vi hittade ett par handskar, och dessa ville Elias jättegärna prova och sade inte ett ljud under tiden. När vi provat klart lade han stolt ner handskarna i kassen, och så gick vi vidare och kikade på ytterkläder. När vi kom till fingervantarna och skulle prova dem förväntade jag mig protester, men det kom inga alls. Istället var Elias åter jättestolt och ville istället inte ta av sig vanten han hade på högerhanden. Jag fick övertyga honom om att han skulle få sin vante när vi kom hem, och då till slut lade han ner även vantarna i kassen.

Tidigare i veckan hade jag en diskussion med en av Elias dagisfröknar om just fingervantar vs handskar på dagis. Dagisfröken tyckte då att man i längden tjänar på att ha fingervantar på barnen eftersom de då kan leka ordentligt med leksakerna ute. Visserligen är fingervantar något svårare att ta på, men kommer man över det så är det bättre. Sedan är det praktiskt att ha fingervantar på under handskarna som extra lager, när det väl blir riktigt kallt. Hur som har lille killen nu båda varianterna, så det blir till att märka och fästa dem i långsnöre imorgon, och sedan får de välja vilka de vill använda på dagis.


Nu blir det film.

Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!