Torsdag igen.

Föräldramötet igår kväll gick jättebra och det känns verkligen jättebra med både föräldrar och klassföreståndarkollega. Det bästa av allt var dock att Elias hela kvällen kunde vara hemma och leka med mormor. Elias hade 'åkt' bil (i mormors bil), gått runt på gården, tittat på Pingu, lekt på sitt rum, och massa annat. Han hade helt enkelt haft det jättebra, och jag behövde inte oroa mig alls. Är så jättetacksam för det.

Nu har vi sovit ordentligt, Elias har haft en bra natt, och vi ska bege oss av mot dagis. Det är torsdag igen och det betyder långdag för Elias. Jag har lektioner som vanligt, och på eftermiddagen ska vi språklärare iväg på en föreläsning med Gunilla Molloy. Jag hoppas verkligen att föreläsningen är bra och att jag är inspirerad när jag åker därifrån.

I förrgår, när Elias och jag på eftermiddagen gick mot bilen från dagis, gick han baklänges nästan hela vägen. Det har han aldrig gjort tillsammans med mig förrut. Igår, när vi hämtade honom från dagis, gick han baklänges en liten kort bit. Nu på morgonen, när lille killen väntat på mig att jag ska bli färdig och han ska få komma iväg till dagis, har han gått baklänges igen. Jag frågade om han kunde backa. "Backa!", sa Elias.   :)

Nu iväg till jobb och dagis! (Elias väntar med stövlarna på.)
Bye Bye!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!