Oj vad jag har sovit!

Det är morgon och Oj vad jag har sovit! Däckade bredvid gubbsigen igår när han jobbade, orkade endast förflytta mig upp till sängen när jag vaknade till, och däckade sedan där igen. Elias har sovit bra inatt, och det betyder att även vi gjort det. Så härligt!

Nu sitter jag och förbereder det jag inte hann med igår kväll. Har inte så många lektioner idag, men har ändå en massa smått att förbereda till dessa. Dessutom måste jag mentalt hinna tänka igenom och 'förbereda' lönesamtalet, så att jag vet vad jag vill säga. Tycker att det är svårt att lyfta fram hur bra man själv är, speciellt när man har duktiga arbetskamrater. Samtidigt tycker jag att lönesättningen fortfarande inte är individuell, vilket den ska stäva efter att vara, och det gör att man i stort sett får den löneökning man blir tilldelad oavsett om den är rätt för mig eller inte.

Så. nu ska jag fortsätta dona och ta mig iväg till jobbet. (Elias håller på att väcka gubbsingen däruppe och håller full låda. Antar att han vill iväg till dagis.)   :)

Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!