Valbo för att shoppa skor.

Oj oj så snabbt söndagen försvann. Idag har vi varit hemma och lekt på förmiddagen, och sedan tog Elias och jag oss iväg till Valbo för att shoppa skor på eftermiddagen. Nu har vinterskor och en tuff mössa inhandlats åt vår lille kille, och lite diverse har inhandlats åt mig själv. Förra helgen hittade vi dessutom en jättesnygg vinteroverall, så nu är vinterutstyrseln fixad.

När vi är iväg och shoppar, Elias och jag, sköter han sig verkligen jättejättebra vilket är jättekul. Nu har han bland annat fått för sig att det är han själv som ska gå med vagnen, och det får han gärna göra. Protester blilr det dock varje gång jag försöker styra lite, men det är protester som varar i några sekunder medan jag rättar till vagnen, sedan traskar han på själv igen. Det är nästan lite skönt att promenera i hans takt istället för att stressa runt i affärerna som jag annars brukar göra.   :)

När vi sedan provar skor är Elias jättenyfiken och ivrig, det var han förra gången när vi köpte gummistövlarna, och det var han idag också. Jag hoppas att det kommer att hålla i sig.   :)  Efter att ha fått på sig högerskon idag och tittat på den, pekade han sedan på vänsterfoten och sa "den!", så det var bara att gå efter den andra skon och sätta på den också. Sedan gick han iväg till spegeln och log stort när han såg sina fina vinterskor på fötterna. Lille söte kille! Måste dock konstatera att det inte är billigt med skor till små. Men, det blev finskt märke så jag hoppas de håller hela vintern.   ;) 

Nu ikväll har Elias visat sin pappa sina nya skor och mössan han valde. Det bästa med skorna är nog ändå att Elias lätt kan stoppa ner sina fötter i dem utan att vi behöver hjälpa till med spännen eller annat. Perfekt!






Nu dags att sova.
Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!