Så snabbt morgonen gick!

ojoj så snabbt morgonen gick! När jag vaknat till, tagit en dusch och förberett frukost var det dags att väcka lille killen som helst hade sovit vidare, så skönt som han låg i sin säng. Men, han fick snällt stiga upp och vakna till i min famn i soffan. När jag sedan lagade till morgongröten satt han snällt kvar och kikade lite på TV. Kan inte låta bli att tycka att han är söt!    :)


Vi stressade i alla fall iväg till dagis imorse och att lämna Elias gick jättebra. Det är så skönt att det fungerar nu. Tänkte dock på, när jag stängde grinden till dagis, att det är otroligt vad man snabbt 'tvingas' lita på folk man inte känner, när barnet börjar på dagis. Varken gubbsingen eller jag känner dagisfröknarna sedan tidigare, men ändå lämnar vi kvar det allra viktigaste vi har i deras händer. Det blir väl så när man inte riktigt har något annat alternativ? Vi måste båda jobba, och vår lille kille måste vara någonstans under tiden. Då blir det dagis. Vi kan bara hoppas att han blir väl omhändertagen och får sina behov tillgodosedda av personerna runtomkring honom. Nu tror jag att han blir det och att det inte alls är någon fara, men ändå.... Grubblade mycket på detta på vägen in till jobbet.

På dagis idag har kalas-clownen hälsat på och barnen har fått med sig fina halsband hem. Dagisfröken berättade att de även dansat hula-hula, och Elias instämde i allt.


Nu har vi i alla fall kommit hem, Elias och jag, och ska passa på att leka lite tills det att gubbsingen kommer hem han med. Sedan blir det mys.

Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!