Fullt upp.

Idag har det varit fullt upp på både jobbet och hemma. Imorse skulle Elias till dagis, som vanligt, men då gubbsingen farit iväg till Arlanda (möten uppe i Umeå idag) var det jag som skulle lämna. När Elias och jag var färdiga för och bara skulle ta på oss ytterkläderna, ja då informerade Elias stolt att han 'bajat'. Så, det var bara att ta tag i blöjan och allt drog givetvis ut på tiden.

På jobbet har det rullat på med lektioner, och för första gången kan jag konstatera att det är skillnad på mina två 6:or jag undervisar. Man ska inte jämföra elever, det vet jag. Men, när klasserna jobbar med samma saker och resultaten blir så olika är det svårt att inte låta bli att uppmärksamma skillnaderna. Just nu skriver vi berättelser, och den ena klassen har klart mer livligare fantasi än den andra, och har därmed lättare att hitta på historier. Ska bli riktigt roligt att krypa upp i soffan och läsa dem så småningom när berättelserna är färdiga.

Elias har spenderat eftermiddagen tillsammans med farmor, och det har gått jättebra. Farmor hämtade på dagis och det är skönt att få lite hjälp emellanåt, speciellt denna vecka då gubbsingen kommer att ha fullt upp med jobb och resor. Kan dock inte låta bli att undra hur sjutton en morfar kan hämta fel barnbarn på dagis. Detta har varit uppe på nyheterna och jag är inte insatt, men.... hur sjutton går det till?????

Nu är jag dock jättetrött och ska nog också gå och lägga mig nu när Elias somnar. Borde plocka lite här hemma..... men nej..... orkar inte.

Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!