"så!"

Efter att ha varit iväg en kortis till jobbet imorse, har Elias och jag lekt här hemma. Det blir mer och mer rollekar, där lille killen bjuder på dricka eller mat, eller så lägger han sina nallar för att sova och täcker dem med filten. Riktigt kul att se honom leka, och att få bli bjuden på diverse saker.    :)   Elias har mått mycket bättre idag och hållit igång trots att han sov endast en timma efter lunch.  

På eftermiddagen åkte vi in till stan för att shoppa lite smått, men hittade egentligen inte det vi var ute efter. Vi ska ta med oss några små leksaker på planet, så att Elias har något att göra. Mina föräldrar har en liten rittavla, en magnetisk variant, en sådan som man kan radera det man ritat. En sådan vore perfekt att ha med på planet så att vi slipper krångla med kritor och pennor. Och, då vi inte hittade en idag löser vi det hela genom att Elias mormor och morfar tar med sin på resan. Perfekt. 

Måste även berätta att jag börjar märka av att vår lille kille börjar ta efter oss mer och mer. Varje gång vi kommer fram någonstans efter att ha åkt bil säger jag tydligen "så!", och detta gör nu även Elias. hihihiii....  Idag somnade han i bilen på väg hem från stan, men så snart motorn stannade vaknade han till några sekunder, sa "så!" och somnade om. Lille söte kille!
 
Nu är det läggdags för Elias, och fortsatt jobb för mig.
Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!