Foot scrub.

Om det är någonting man ska unna sig när man är i Thailand så är det massage på något sätt. Eller, att man pysslar om sig. Vi, hela min familj, har på något sätt fått för oss det och försöker unna oss fotmassage, thaimassage eller någonting annat varje, eller varannan dag.

Idag tog Karin och jag en Foot scrub. Och ojojoj vad de fick skrubba, stackars thai-tjejerna. Men, oojojojoj vad vi är baby-lena om våra fötter nu. En Foot scrub kostar här 300Bath, vilket motsvarar ungefär 75:-. Det är inte mycket man får för den summan hemma i Sverige och det känns väldigt lyxigt när de håller på att pyssla om en här. Den enda stora nackdelen, vilket jag upptäckte idag, är att det kicklas otroligt mycket under fötterna ibland, så det gäller att man håller fötterna på plats så att man inte råkar sparka till den som sitter och skrubbar.

Nu brukar man ofta sitta upp i en fåtölj när man får sina fötter ompysslade. Idag låg vi ner, vilket resulterade i en lite tråkig bild. Men, det är jag som ligger där och det är mina fötter som blir ompysslade.   :)


Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!