Favorit i repris - Mamma Mia.

Igår kväll åt gubbsingen och jag middag tillsammans med Katja, Johan och barnen. Tanken var att vi skulle till restaurang Rico's i Bangtao by, men taxichauffören körde förbi restaurangen och stannade på ett helt annat ställe. Trots att vi protesterade där i baksätet.

Restaurangen vi hamnade på, där taxin stannat, visade sig vara riktigt riktigt mysig, precis vid stranden, med jättegod mat - och dit återvände vi ikväll igen. Det blev en favorit i repris med andra ord. Denna gång tog vi med bror, Karin, Oskar och mamma och pappa. Åter igen var maten jättegod, trubaduren kanon och servicen bra. Rekommenderar varmt restaurang Mamma Mia i Bangtao by för alla som råkar ha vägarna förbi här någon gång.

Ska dock erkänna att vi igår var väldigt skeptiska till var vi egentligen skulle hamna då det inte finns någon riktig väg till själva restaurangen. Istället får man följa en liten stig en bit, gå igenom ett ingenmansland, innan man till slut hittar fram till stranden. Lägg till mörker och det hela blir något svårare. Men, det var helt klart värt det. :)




Nu är vi åter mätta och belåtna och ska krypa ner i våra sängar och ta kvällen. (Många 'och' i den meningen....) Imorgon blir en spännande dag då både optikern kommer med glasögonen, och skräddaren med det han lyckats få till.

Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!