Bangtao by.

I morse vaknade vi klockan 10.20, alla tre. Elias vaknade till som vanligt på morgonen, men somnade om och därmed vi också. Vi fick ta frukost på rummet då restaurangen stängde 10.30. Efter en enkel frukost gick sedan vi ner till poolen och har spenderat hela dagen där.

Ikväll har vi varit ute och ätit tillsammans, vi i vår lilla familj. De tidigare kvällarna har vi ätit tillsammans allihopa, men idag tog vi alla olika utflykter, och vi tog en promenad för att se Bangtao by. Första intrycket är nog, tycker vi både gubbsingen och jag, att Bangtao by är mindre och smutsigare än till exempel Karon och Khao Lak. Visst finns det ställen så att man kan få fotmassage (ett måste här i Thailand tycker vi), och visst finns det små butiker där de säljer diverse saker. Men, med jämna mellanrum ser man smutshögar och träsk som inte alls ser trevligt ut. Idag gick vi åt höger när vi kom ut från vårt hotell. Vi får se vad som väntar när vi svänger vänster någon dag.

När vi var ute och gick bad plötsligt gubbsingen mig att ta kort. 'På vaddå?' undrade jag. Jovisst, där stod de uppradade på ett ställ: 75cl flaskor med bensin. Hmmm..... Mycket är annorlunda här i Thailand. Allt är så enkelt.   ;)



Nu tar vi dock kvällen. Elias ska läggas, efter att ha lekt av sig med kusin Oskar en stund, sedan blir det film för gubbsingen och mig. Om vi inte somnar vi också vill säga.   :)
Nighty-night.

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!