Sängstomme Malm från IKEA.

Jopp, det blev en säng. En vit sängstomme Malm från IKEA. Nu får vi lägga upp en plan för hur vi ska introducera den för Elias. Tror att det blir så att vi bygger ihop sängen tillsammans med honom (om det nu går) en förmiddag, och sedan får han sova lunch i den första gången. Har inte ens tänkt på att han faktiskt kan protestera högt och inte alls vilja sova i den, så Tack snälla Emma för att du nämnde detta.    :)

Förutom sängen idag shoppade Elias och jag på mellandagsrean. Elias hittade två tröjor, och jag en stickad mammatröja. I och för sig gick Elias och hängde upp tröjorna han hade att välja mellan på en helt annan hylla, men innan det pekade han på tröjorna han tyckte om. Typ.   ;)    Tycker nästan att det blir mindre och mindre att välja bland på mellandagsrean nu jämfört med hur det var när jag var ung. Eller, så är jag mer kräsen nu. Sedan var det även utplockat i butikerna då rean redan hållit på några dagar. Hur som fick Elias en Bamse-tröja till så nu har han två som han kan växla mellan så att jag hinner med att tvätta. Och, givetvis skulle han ha på sig sin nya Bamse-tröja direkt när han kom hem. Lille söte kille.







Nu ska jag ta natten och hoppas att Elias har en bra lugn natt. Jag behöver sova. Har tagit alldeles för många nätter igen och hoppas alla andra mammor som har pojkvänner/sambos/makar som helt automatiskt och utan krångel hjälper till med nätterna vet hur bra de har det på just den punkten......  

Nighty-Night!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!