En egen säng?

Det är lyxigt med sovmorgnar till klockan nio. Även Elias har tagit jullov och passar på att sova länge, och det är vi jättetacksamma för här hemma.    :)

Idag måste min lilla Citra hämtas på verkstan, och sedan ska vi nog åka till IKEA och köpa en säng till Elias. Han sover fortfarande i sin spjälsäng, och det mest för att gubbsingen och jag tycker att det är bekvämt att han inte nattetid tassar in till oss. Jag vet inte hur tidigt barn ska börja sova i egen 'stor' säng? Elias har fortfarande inte klättrat ur sin egen säng här hemma, men både i Thailand och hos sin mormor och morfar har han tagit sig ur spjälsängen. Så, han är på väg. Vår lille kille blir två år i februari, så det kanske är dags? En stor fördel med egen stor säng till Elias är även att antingen gubbsingen eller jag kan sova hos honom när han är orolig eller sjuk, så att den andre kan fortsätta sova något så när ostört i vår säng. Som det är nu ligger Elias mellan oss när han är sjuk, far runt som en propeller, sparkas och håller oss vakna, vilket inte alls är bra. Så, en egen säng till Elias vore nog bra - det å andra sidan kommer innebära att vi under en period framöver kommer att vakna av Elias som vill sova hos oss mitt i natten. Hmmm.....  

Om det inte blir säng idag ska vi nog kika på soffa ner till gillestugan, eller duschkabin till badrummet uppe. Vi får helt enkelt se vad det blir.

Bye Bye!


Kommentarer
Postat av: Emma

Hej! Och grattis till nästa bebis! spännande.

Angående säng: David fick växasäng när han var 1,5, innan Ellen föddes. Ellen däremot vägrade länge, och hade både säng och spjälsäng i tre månader, innan den stora sängen var accepterad. Men ingen av dem går in till oss trots att möjligheten finns, det är nog inget som de ens tänker på. Det är skönt med stor säng, precis som du skriver, när barnen är sjuka och behöver lite tröst och uppsikt. Då får i alla fall en sova bra. Gott Nytt År, Ami!

2010-12-29 @ 20:30:25
URL: http://adolfsson.pansartax.se

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!