Våra kvällar... våra kvällar...

Ikväll har jag inte haft något arbete med mig hem från jobbet, och det har inneburit en helt ledig skön kväll. Gubbsingen har dock suttit och jobbat på för fullt ikväll. För att inte låta kvällen gå helt till spillo på olika håll har jag suttit bredvid och gosat och stöttat honom, vilket i praktiken innebär att jag legat bredvid honom i soffan och sovit. Våra kvällar..... våra kvällar......

Elias var jättetrött han med ikväll, och badandet gick inte helt smärtfritt och utan skrik. Trots att han toksovit på dagis igen så tar det verkligen på krafterna att vara där. Idag hade han faktiskt smakat både mellanmål och lunch. Dagisfröken sade, när gubbsingen hämtade, att hon önskade att hon kunde filma vår lille kille och visa oss, för han har verkligen jättekul om dagarna när han leker. Dock hade det ryckt lite i underläppen på Elias när de andra barnens mammor och pappor hade börjat hämta dagiskamraterna, och han fick vara kvar. Torsdagar är jättelåååånga dagar för Elias, och idag hade det varit lite lite tungt mot slutet. Men lyckan var stor när det var pappa som hämtade istället för mamma!   :)

Nu ska jag inta liggläge i sängen och fortsätta sova. Om jag får sova hela natten utan avbrott kommer jag att vara jätteutvilad imorgon. Nice! Sov gott!
Bye bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!