Kaffeberoende.

Idag har jag varit jättetrött. Jag tror att tröttheten bland annat beror på att jag nu för tiden är kaffeberoende, mot min vilja egentligen, och att jag inte fick i mig varken morgon- eller lunchkaffe idag. Och, det är konstigt: jag tycker verkligen inte att själva kaffet är gott utan måste ha i grädde för att det ska bli godare och mildare. Saknar man grädde, som vi gjorde imorse, ja då blir det heller inget kaffe.

Nu börjar jag dock lite smått återvända till livet då jag har fått i mig en kopp, och sörplar på min andra. Grädden, två paket, står så fint i kylskåpet så nu klarar vi oss i någon dag till. Nu har jag dock fått ett problem på jobbet. Kaffe finns, det är lugnt. Men, någon dricker av min grädde vilket innebär att när jag mot slutet av dagen ska ta en kopp kaffe och få lite pappersarbete och planering gjort, ja då finns det ingen grädde kvar till mig! Lite fräckt tycker jag. Inte går man och tar mat, i detta fall då grädde, när det står ett namn på paketet och man vet att det inte är ens egna??? Funderar på hur jag ska avslöja grädd-napparen..... Ska bli någon dag nästa vecka om det fortsätter.   ;)

Nu har jag lånat gubbsingens dator, utan att han vet om det, och ska se till att sluta innan jag själv blir avslöjad.  :)  
Ska gå ut med Elias så att han får leka någon timma innan det är dags för natten. Lillkillen går omkring och snorar, så det blir att ta med näsdukar ut.

Bye for now!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!