Idag chansade jag...

Om man på något sätt kan hjälpa en person, då tycker nog jag att man ska göra det. Tänk så tacksam man själv har blivit alla de gånger man har behövt hjälp, och fått det. Jag har världens bästa föräldrar då de alltid ställer upp och hjälper till, vad det nu än kan vara jag/vi behöver hjälp med. Jag har haft jättegulliga kollegor som hjälpt mig när jag har haft alldeles för mycket att göra, eller haft alldeles för mycket att hantera. Någon gång har jag hittat ett litet vykort i mitt fack på jobbet med några små ord på, som betytt jättemycket. Någon annan gång har jag hittat en liten Tian-lott. Det behövs inte alls mycket...

Idag chansade jag. Jag hoppas att personen verkligen inte tog illa upp, för det var aldrig min mening. Men, jag tänkte på de gånger jag fått något litet, när jag behövt det som mest, och blivit så glad. Så, jag kunde inte låta bli att försöka få denna person må lite lite bättre.

Sedan önskar jag att jag vore bättre på att vårda mina vänner, samt visa dem hur mycket jag tycker om dem. Det finns vissa, speciellt en vän, som jag inte alls träffar så mycket och det måste det helt enkelt bli ändring på. Vi har varit iväg på alldeles för många resor, haft alldeles för många samtal om ditten och datten, haft alldeles för kul för att det bara ska rinna ut i sanden. Jag ska skärpa mig!


Kryptiskt skrivet. Mmmm... kanske det. Men, det får vara så denna gång.
Bye for now!


Kommentarer
Postat av: Liza

Eftersom jag började lista ut redan när jag läste en annan blogg och sen får bekräftelse här så vill jag bara ge dig en kram. Tack för att du chansade. Chansen verkade gå hem. Det verkar dessutom bli en ny bekantskap på riktigt med tanke på kidsen =)



I övrigt så tror jag att jag även löser den andra kryptiska delen och jag bara instämmer i såna fall ;) det är förändringarnas tid =)



Kjam

2010-08-07 @ 23:55:44

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!