Går inte riktigt som vi vill det här....

Ja, det är inte lätt att skola in en liten kille på dagis. Idag hade det gått mindre bra: Elias hade varken ätit frukost, mellanmål eller lunch, och han grät sig till sömns efter lunch. Pappa fick komma dit till slut och så somnade han. Sedan snyftade han medan han sov, lille killen.

När vi väl kom hem från stan somnade både Elias och jag i sängen av ren utmattning. Han, eftersom han hade skrikit hela vägen hem då varken napp eller vatten hade packats ner av pappa. Jag, eftersom jag lyssnat till skriket heeeela vägan, samt även var slut då jag inte sov tillräckligt inatt. Var skönt att senare vakna upp intill ett busfrö som ropade "mamma!" och log så mycket han kunde.

Nu ska jag dock iväg på kvällsarbete på jobbet. Tanken var att farmor skulle ta Elias redan vid fyra, men Elias vill absolut inte bli lämnad igen så jag är hemma. Klockan är nu snart halv sex. Är lite nervös för hur morgondagen på dagis kommer att gå, för att inte tala om lördagen då gubbsingen och jag ska på fest i Stockholm och Elias ska vara hos farmor från lörd-söndag. Tror att vi får ändra planerna.... Tyvärr.... Går inte riktigt som vi vill det här..... Några bra tips?????

Ska dock lägga till att dagen på jobbet var rolig! Skrattade ett tag så mycket så att jag fick ont i magen. Inte för att vi gjorde någonting speciellt. Nej, vi packade upp och delade ut böcker. Men, ibland är man helt enkelt inte med i matchen, och jag undrar jag hur länge det tar innan jag ens får sitta med på avbytarbänken.   ;)

Bye for now!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!