Det går segt.

Det är lördag morgon, solen skiner och det finns en himla massa att pyssla med idag. Men, jag orkar inte. Är så jättejättejättetrött.... Att ha Elias nästan varje natt, trots att han inte vaknar jätteofta på nätterna, samtidigt som man jobbar tar på krafterna, och man orkar till en viss gräns - sedan tar det stopp.

Så, jag ska försöka komma igång, men det går segt. Höll nästan på att ringa föräldrarna och säga att vi ställer in helgens pyssel, men konstaterade att vi måste fixa och dona denna helg. Om vi inte gör något nu så kommer helgerna att försvinna, och sedan befinner vi oss i december och det går inte att dona ute längre. Dessutom är det på tiden att vi blir färdiga med vårt staket och slipper alla plankor som ligger på gården.

Planen är att dricka upp min kopp med kaffe nu, sedan ta en till om några minuter, och sedan kanske ytterligare fem. Vaknar man till då tro? Tur att min pappa tycker om att dricka kaffe, då kan han göra mig sällskap hela dagen idag. Förutom när han hjälper gubbsingen med staketet förståss.

Bye!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!